Door de week bieden wij op Land-Goed gedurende 9 dagdelen een zinvolle dagbesteding aan; ook wel “begeleiding in groepsverband” genoemd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van alle mogelijkheden die er op Land-Goed aanwezig zijn. Op het buitenterrein en in de kas verbouwen we gezamenlijk diverse tuin- en perkplanten, snijbloemen en andere kleine gewassen. Daarnaast verzorgen onze cliënten de dieren, bakken cake en appeltaart, maken kaarsen en vogelhuisjes of helpen mee in de algemene ruimte of de winkel enz. Cliënten die bij ons wonen en cliënten van buiten trekken daarin gezamenlijk op.

Eva in de keuken

Afhankelijk van de mogelijkheden en behoeften van de cliënt, zoeken wij eventueel naar een zinvolle daginvulling buiten het terrein van Land-Goed.

De openingstijden van onze dagbesteding/begeleiding in groepsverband zijn van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van de woensdagmiddag.

Op de dagen dat er geen dagbesteding is en in het weekend, ondernemen we met de jongeren die bij ons wonen of logeren diverse activiteiten maken we gebruik van de mogelijkheden in het gebouw (spelvormen, fitness etc.)

’s Avonds is er ruimte voor ontspanning, zoals we dat thuis ook doen. We doen een spelletje, kijken TV enz.